Carports & Zonneschansen

 

Carports

 

Een afdak voor uw auto, caravan, fiets, boot of camper en tegelijkertijd stroom opwekken?

 

Alles is mogelijk!

 

Wij kunnen licht doorlatende panelen of standaard panelen plaatsen. De hellingshoek kan worden aangepast om een hoger rendement te realiseren. De carport kan vrijstaand of aan een gebouw worden gemonteerd.

 

We maken carports: groot of klein, van hout of staal, met of zonder laadpunt voor uw elektrische auto, scooter of fiets, voor zakelijk of particulier gebruik.

 

We ontwerpen de carport naar uw wensen en regelen alles, inclusief de vergunningaanvraag en het terugvorderen van de BTW voor onze particuliere klanten.

 

Voor onze zakelijke klanten regelen we ook de eventuele subsidieaanvragen.

 

We maken graag een ontwerp voor uw carport. Heeft u al een ontwerp gemaakt, dan maken we aan de hand daarvan graag een offerte voor u.

 

 

Zonneschansen

 

Heeft u al een carport of een garage? Misschien een tuinhuisje of schuur(tje) met een plat dak in de tuin? En u wilt energie opwekken met de zon?

 

Met onze flexibele aanpasbare zonneschansen kan op een kleine oppervlakte zeer efficiënt stroom worden opgewekt. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk, portrait, landscape, 2 rijen, 3 rijen, 4 rijen, wat u maar wilt.

 

Diverse soorten zonnepanelen kunnen worden toegepast: standaard zonnepanelen, zwarte zonnepanelen of dunne film zonnepanelen. Bijna alles is mogelijk en passend te maken op uw situatie.

 

Wilt u meer informatie over carports of schansen, dan kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@solar-and-lighting.com of bellen naar 088 - 88 01 666.

 

 

Solar & Lighting :: Wholesale in Renewable Solutions

 

1.506 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten