Biomassa Hout-CV Kachels

 

We hebben toch gas?

 

Verwarmen met gas is makkelijk, maar duur! We zijn daarbij afhankelijk van gasleveranciers.

 

Het gas wat we in Nederland gebruiken komt uit Nederland en Rusland. De gasleveranties en prijzen zijn sterk onderhevig aan de politiek. De toevoer en prijzen zijn onvoorspelbaar.

 

 

Zijn er alternatieven?

 

Maar zijn er alternatieven voor uw bedrijf? Met de zon? Zonneboilers? Maar de zon schijnt het meest in de zomer en u heeft de meeste warmte nodig in de winter.

 

Elektrisch? Met een warmtepomp? Bepaalde panden kunnen geschikt zijn, maar dan moet het wel een nieuw of redelijk nieuw pand zijn. Alleen als er lage temperatuurverwarming, zoals vloer- en wandverwarming wordt gebruikt, kan een warmtepomp werken. In andere gevallen werkt dat dus ook niet. Wat zijn de andere opties?

 

Hout? Maar continu houtblokken in een kachel moeten gooien past wellicht bij een selecte groep bedrijven. Bij de meeste bedrijven is dat geen optie.

 

 

Bio-kachels

 

Er is een andere mogelijkheid met hout. Dat is een zgn. pelletkachel. Hout geperst in kleine ronde staafjes, net als konijnenvoer. Met pellets kun je de kachel op verschillende manieren vullen. Pelletkachels zijn beter bekend als Bio-kachels of Biomassa hout-CV kachels.

 

Bio-kachels hebben allerlei fiscale voordelen waardoor het ook financieel echt de moeite waard is om uw installatie te veranderen en de gaskraan dicht te laten draaien.

 

 

Is het milieuvriendelijk?

 

Maar is het milieuvriendelijk? Waarbij de verbranding van fossiele brandstoffen het CO2-gehalte in de lucht toeneemt, is het verbranden van biomassa een CO2-neutrale oplossing.

 

Het hout heeft het CO2 tijdens zijn groei opgenomen uit de lucht en recyclet dit als het ware.

 

 

Is het een optie voor u?

 

Is een Bio Kachel een optie voor uw project? Voor ons pand was het dé oplossing. Wij verwarmen een deel van ons pand met zonnecollectoren, de rest met onze Bio kachel.

 

Nodig ons uit voor een inventarisatiegesprek waar wij uw wensen en eisen in kaart kunnen brengen en u een passende oplossingen adviseren of kom bij ons kijken.

 

 

Contact opnemen?

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen of bellen naar 088 - 88 01 666.

 

 

Solar & Lighting :: Wholesale in Renewable Solutions

 

1.123 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten