Zonnepanelen

 

Ritek Zonnepanelen

 

Het merendeel van de zonnepanelen die wij verkopen komen van Ritek.

 

Kiezen voor een zonnepaneel van Ritek is kiezen voor kwaliteit. Deze Taiwanese fabrikant is wereldwijd vertegenwoordigd en omvat meer dan 6000 werknemers. Naast zonnepanelen maakt Ritek ook producten als LED verlichting, Blu-Ray discs en vele andere producten.

 

Ga naar www.ritek.com voor meer informatie over deze fabrikant. Mono en poly kristallijne panelen, zwart en blauw, in verschillende maten. Deze producten hebben wij standaard in ons assortiment en op voorraad!

 

Waarom werken wij met 1 fabrikant? Heel simpel: kwaliteit, service, voorraad, het product, de achtergrond en continuïteit van deze fabrikant.

 

 

Ritek is een fabrikant en levert bulk naar groothandelsbedrijven met name in Duitsland, Italië, Groot-Brittannië en Griekenland. Solar & Lighting is de distributeur voor Nederland.

 

Met een Europees hoofdkantoor en distributiecentrum in Ridderkerk, is het voor ons makkelijk schakelen. Hemelsbreed zitten we 4 kilometer van elkaar verwijderd, wat de communicatie en flexibiliteit ten goede komt.

 

Contact opnemen?

 

Wilt u dealer worden of een afspraak maken, dan kunt u ons contactformulier invullen. Eén van onze adviseurs neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen naar info@solar-and-lighting.com of bellen naar 088 - 88 01 666.

 

 

Solar & Lighting :: Wholesale in Renewable Solutions

 

2.353 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers van onze klanten