Solar & Lighting

Groothandel

 

Solar & Lighting is onze groothandel in zonnepanelen en daaraan gerelateerde producten. We kopen de beste duurzame producten in, vanuit het buitenland maar ook in Nederland.

 

De klanten van Solar & Lighting bestaan uitsluitend uit installateurs. Dus particulieren en eind- gebruikers kunnen niet kopen bij Solar & Lighting.

 

Solar & Lighting heeft een uitgekiend assortiment duurzame producten die worden aangeboden aan de professionele markt van installateurs.

 

Zonnepanelen

 

Voor de zonnepanelenmarkt heeft Solar & Lighting een assortiment dat is afgestemd op de kwaliteitseisen voor producten die 40 jaar of langer dienen mee te gaan.

 

Daarnaast dienen deze ook te garanderen dat de opbrengsten gedurende de levenscyclus ook daadwerkelijk presteren zoals de fabrikant dat aangeeft.

 

Het is niet alleen van belang dat de producten goed zijn en lang mee gaan; de keuze van de leverancier is ook van wezenlijk belang.

 

Wanneer je garantie nodig hebt en de leverancier bestaat niet meer, dan heeft de garantie immers geen waarde. Daarom voert Solar & Lighting alleen merken waar ze volledig achter staat. Even een aantrekkelijke partij Chinese zonnepanelen opkopen, daar doen wij niet aan mee.

 

Contactgegevens

 

 

Solar & Lighting BV
Van Hennaertweg 13
2952 CA  Alblasserdam

T    088 - 88 01 666
F    088 - 88 01 699

E   info@solar-and-lighting.com
I    www.solar-and-lighting.com

 

 

Holland Duurzaam Groep - Duurzaam begint vandaag!

 

2.321 

Portfolio - Zonnepanelen

Recente projecten   Portfolio Zonnepanelen   

Enkele zakelijke opdrachtgevers